مشاوره پزشکی 24 ساعته

مشاوره پزشکی

مشاوره پزشکی 24 ساعته

مشاوره پزشکی

بهترین دستگاه های اندازه گیری فشار خون

مانیتورهای فشار خون یک راه حل عالی در خانه برای حفظ سلامتی شما هستند، به خصوص اگر یک بیماری زمینه ای دارید که نیاز به اندازه گیری منظم فشار خون دارد. اما هرکسی که قبلا یک دستگاه فشار خون خریداری کرده باشد می‌داند که هنگام جستجوی یک دستگاه باید به تعدادی از عناصر از جمله دقت، سهولت استفاده، راحتی و تناسب کاف و قابلیت حمل توجه کرد.

فشار خون بالا چیست؟

فشار خون بالا بیماری شایعی است که در آن فشار بالای خون در مقابل دیواره‌ی عروقی که خون را از قلب به دیگر قسمت‌های بدن حمل می‌کنند، در طولانی مدت باعث به وجود آمدن بیماری‌هایی مانند بیماری‌های قلبی می‌شود. فشار خون به مقدار خونی که قلب پمپ می‌کند و مقدار مقاومت شریان‌ها در برابر جریان خون بستگی دارد. هرچه قلب بیشتر کار کند و خون بیشتری پمپ کند و شریان‌ها باریک تر باشند، فشار خون بالاتر می‌رود. فشار خون با دو عدد گزارش می‌شود: فشار خون سیستولیک (عدد بالایی) برابر است با فشار در شریان‌ها هنگامی که قلب منقبض می‌شود. فشار خون دیاستولیک (عدد پایینی) برابر است با فشار در شریان‌ها هنگامی که قلب شل می‌شود.

علایم و نشانه‌های فشار خون بالا

فشار خون بالا ممکن است هیچ نشانه‌ای نداشته باشد حتی اگر میزان فشار خون به سطح خطرناکی برسد، به همین دلیل فشار خون بالا را به عنوان “قاتل خاموش” می‌شناسند، این موضوع چک منظم فشار خون را بسیار حیاتی می‌سازد. بعضی افراد مبتلا به فشار خون بالا ممکن است سردرد، تنگی نفس یا خونریزی بینی را تجربه کنند اما این علایم و نشانه‌ها اختصاصی نیستند و تا زمانی که فشار خون بالا به میزان تهدید کننده یا شدید نرسیده باشد معمولا اتفاق نمی‌افتند. فشار خون بالا معمولا با علایمی می‌شود که در زیر ذکر شده، مثل:

  • عرق کردن
  • اضطراب
  • مشکلات خواب
  • گرگرفتگی
  • از دیگر علایم فشار خون بالا می‌توان سردرد
  • سرگیجه
  • احساس ضربان در گردن و گوش یا سر
  • درد قفسه‌ی سینه
  • حالت تهوع
  • خستگی یا گیجی
  • مشکلات بینایی و تاری دید
  • مشکلات تنفسی و تنگی نفس
  • ضربان قلب نامنظم
  • خون در ادرار

https://doctoreto.com/blog/high-blood-pressure-cause/


برای یافتن بهترین های موجود در بازار، 10 مانیتور فشار خون را خریداری کردیم که توسط لیست معتبر BP انجمن پزشکی آمریکا تایید شده بودند و آنها را در آزمایشگاه تست Verywell به سرعت قرار دادیم. خواندن هر دو دست راست و چپ چهار بار در هر دستگاه: دو بار در صبح و دو بار بعد از ظهر. قبل از آزمایش هر محصول، از Huma Sheikh، MD، متخصص مغز و اعصاب در Mount Sinai در شهر نیویورک و عضو هیئت مشاوره پزشکی Verywell Health خواستیم تا فشار خون پایه هر آزمایش‌کننده را اندازه‌گیری کند. آزمایش‌کنندگان ما 30 دقیقه قبل از آزمایش ناشتا بودند و قبل از هر مطالعه، 10 دقیقه استراحت کردند تا عواملی که ممکن است باعث ناهنجاری‌های آماری شوند را محدود کنند.


در طول آزمایش خود، تعداد انگشت شماری از ویژگی‌هایی را که معتقد بودیم برای کاربران روزمره مهم‌تر هستند، رتبه‌بندی کردیم تا هنگام خرید انتخابی آگاهانه داشته باشند. ما بررسی کردیم که تنظیم هر مانیتور چقدر آسان است، کاف چقدر با بازوی تستر مناسب است، چگونه داده ها روی دستگاه (یا برنامه تلفن هوشمند جفت شده آن) نمایش داده می شود و همچنین قابل حمل بودن دستگاه. ما همچنین با محاسبه انحراف استاندارد چهار قرائت متوالی در هر دستگاه، "انسجام خواندن" هر دستگاه را تعیین کردیم. پس از بررسی این انحرافات استاندارد با دکتر شیخ، ما فقط دستگاه‌هایی را در این فهرست قرار دادیم که اندازه‌گیری سیستولیک و دیاستولیک آنها را بر اساس ریاضیات مطابقت می‌دانیم.


ما از این ویژگی ها برای تعیین میانگین کلی امتیاز برای هر مانیتور استفاده کردیم. البته، برخی از این ویژگی‌ها ممکن است برای برخی از کاربران مهم‌تر از سایرین باشد، بنابراین ما همچنین اطلاعاتی را در مورد هر یک از محصولات از یادداشت‌های آزمایش‌کننده خود ارائه کردیم.


در طول شش ساعت، ما داده‌ها را جمع‌آوری کردیم، یادداشت برداری کردیم و هر دستگاه را برای خودمان آزمایش کردیم تا بهترین دستگاه سنجش فشار خون موجود در بازار را تعیین کنیم.


به طور کلی بهترین: مانیتور فشار خون طلایی بازو Omron در آمازون

قرار دادن و قرار دادن آن بر روی بازوی شما نه تنها آسان است، بلکه داده های واضح و مستقیم را در کمتر از یک دقیقه ارائه می دهد.

بهترین بودجه: فشارسنج بازوی Omron در Walmart

راه‌اندازی یک مرحله‌ای آن به کاربران اجازه می‌دهد تا سریعاً آن را جمع‌آوری کرده و از جعبه استفاده کنند و نتایج را با حروف آسان‌خوان نمایش دهند.

بهترین ذخیره سازی داده: Microlife Watch BP Home در Steeles.com

تا 250 قرائت را برای پایش آسان فشار خون در طول زمان ذخیره می کند و شامل یک حالت تشخیصی 7 روزه برای مطالعه دقیق تر است.

بهترین برنامه: مانیتور فشار خون بی سیم Omron در Walmart

برنامه Connect Omron آن به کاربران اجازه می دهد به داده های عمیق تر و روند فشار خون دسترسی داشته باشند.

بهترین نمایش داده: مانیتور فشار خون Omron Platinum در آمازون

برنامه آن شامل دو پروفایل کاربری است که هر کدام می توانند تا 200 اندازه گیری فشار خون را ذخیره کنند.

بهترین با ویژگی Talking: مانیتور فشار خون A&D Talking در آمازون

این مانیتور یک گزینه عالی برای کاربران کم بینا، دستورالعمل ها، نتایج و تجزیه و تحلیل داده ها را به سه زبان می خواند.

بهترین مناسب: مانیتور فشار خون خانگی Welch Allyn در آمازون

برنامه آن چندین قرائت را ذخیره می کند، بی نظمی ها را نشان می دهد، و اتصال سریع به آن آسان است.

بهترین طراحی یک تکه: Omron Evolv در Walmart

هنگامی که با برنامه Connect استفاده می شود، خواندن نامحدود را برای تعداد نامحدودی از افراد فعال می کند و در عین حال به راحتی نتایج را به اشتراک می گذارد.


هنگامی که ما به مهمترین ویژگی های خود نگاه کردیم: سهولت استفاده، تناسب و نمایش داده ها، مانیتور فشار خون طلایی Omron Upper Arm Gold در هر دسته امتیاز پنج از پنج را دریافت کرد. ما متوجه شدیم که نه تنها قرار دادن و قرار دادن آن بر روی بازوی شما آسان است، بلکه داده های بسیار واضح و مستقیم را در کمتر از یک دقیقه ارائه می دهد.


Omron Gold فقط به دو مرحله برای راه اندازی نیاز دارد: چهار باتری AA را وارد کنید و کاف را به مانیتور وصل کنید. خود کاف به اندازه‌ای بزرگ است که می‌تواند طیف وسیعی از اندازه‌های بازو را در خود جای دهد، اما چشمگیرترین ویژگی این دستگاه این است که دستورالعمل‌های آن ساده است. هنگامی که کاف دور بازوی شما قرار گرفت، دکمه شروع را فشار دهید و حدود 30 ثانیه صبر کنید تا فشار خون و ضربان قلب شما روی صفحه نمایش داده شود.


در حالی که این مانیتور برای خواندن سریع و در حال حرکت عالی است (همراه با کیف حمل خود ارائه می شود)، ویژگی بلوتوث آن کمی نامرتب است و به راحتی قابل پیمایش است. ما در نهایت دریافتیم که این یک معامله عادلانه برای دستگاهی بسیار همه کاره و آسان برای استفاده است، بنابراین رای ما را برای "بهترین مانیتور فشار خون کلی" دریافت کردیم.


مراحل اندازه‌گیری فشارخون

مراحل اندازه‌گیری دقیق فشار خون به‌صورت زیر است.

  1. باید شما دانش اولیه‌ای برای خواندن فشار خون داشته باشید. عددی که در این اندازه‌گیری اعلام می‌شود، فشار سیستولیک بر فشار دیاستولیک است. فشارخون طبیعی یک فرد بالغ و سالم باید در حدود ۸۰/۱۲۰ باشد.
  2. هنگام خرید فشار سنج به‌اندازه کاف دقت داشته باشید. بازوبند باید در اندازه‌ای باشد که خیلی شل یا خیلی تنگ نشود. اندازه کاف می‌تواند روی عدد به‌دست‌آمده تاثیر بگذارد. زمان اندازه‌گیری فشار خون کاف را روی لباس قرار ندهید. بازوبند دقیقا باید با بازو تماس داشته باشد.
  3. کاف را به‌درستی دور بازو بپیچید. باید کاف طوری قرار بگیرد که لبه پایینی آن حدود ۲ سانتی‌متر بالاتر از ناحیه اتصال بازو و ساعد باشد.
  4. گوشی پزشکی را زیر کاف قرار دهید. باید گوشی دقیقا در قسمتی باشد که شریان بازو رد می‌شود. بهترین قسمت برای قراردادن گوشی زیر لبه پایینی کاف است.
  5. به‌آرامی کاف را باد کنید. کاف باید تا ۱۸۰ میلی‌متر جیوه باد شود. به‌آرامی سوپاپ را باز کنید تا فشار حدود ۳ میلی‌متر در ثانیه خالی شود.
  6. در حین خالی‌شدن باد فشارسنج صدا را به‌دقت گوش دهید. اولین صدایی که می‌شنوید، صدای سیستولیک است. پس از آن باید به آخرین صدا هم توجه کنید. آخرین صدایی که می‌شنوید، فشار دیاستولیک است.
  7. همین کار را روی بازوی دیگر نیز انجام دهید تا اندازه‌گیری دقیق باشد. باید به تفاوت اندازه‌گیری هر دو بازو، موقعیت و اندازه کاف توجه کنید. این موارد می‌توانند اعداد متفاوتی را ثبت کنند.

مقایسه بهترین برندهای فشارسنج

امروزه شرکت‌های زیادی فشارسنج تولید می‌کنند. از فشارسنج‌های ساده جیوه‌ای تا فشار سنج‌های دیجیتالی در بازار موجود است. در ادامه چند مورد از بهترین فشارسنج‌ها را معرفی می‌کنیم که می‌توان در خانه یا حتی بیمارستان از آنها استفاده کرد.

1. فشارسنج حرفه‌ای عقربه‌ای PARAMED

قیمت این دستگاه در مقایسه با عملکرد آن بسیار مناسب است. اندازه‌گیری این دستگاه کاملا دقیق است و کاف آن کیفیت بالایی دارد. برای افرادی که واکنش آلرژیک نسبت به لاتکس دارند، این نوع دستگاه بهترین فشارسنج است، زیرا خاصیت ضدحساسیت دارد. این دستگاه برای مصارف خانگی، یادگیری نحوه اندازه‌گیری فشار خون استفاده حرفه‌ای ایده‌آل است.

2. فشارسنج دستی GreaterGoods

این دستگاه صفحه‌خوان آسانی دارد که وضوح و دقت آن بالا است. همچنین یک کیف نگهدارنده دارد که می‌توانید به‌راحتی آن را حمل کنید. قسمت پمپ این دستگاه یک نوار فلزی دارد که باعث کنترل بهتر اندازه‌گیری و جلوگیری از لرزش آن می‌شود.

3. فشارسنج عقربه‌ای Santamedical

برای استفاده حرفه‌ای و مداوم می‌توان گفت این دستگاه بهترین فشار سنج است. کاف آن به‌گونه‌ای طراحی شده‌است که در برابر سایش، مواد شیمیایی و رطوبت مقاومت دارد. این نوع دستگاه هم برای مصارف حرفه‌ای و هم برای استفاده در خانه گزینه خوبی است.

کم کاری تیروئید در مقابل پرکاری تیروئید: تفاوت چیست؟

 

آیا اخیراً به کم کاری تیروئید مبتلا شده اید؟ اگر چنین است، احتمالاً می دانید که غده تیروئید بدن شما کم کار است. و احتمالاً با برخی از علائم مرتبط مانند خستگی، یبوست و فراموشی آشنا هستید. این علائم ناامید کننده هستند. اما با یک برنامه درمانی مناسب، می توان آنها را مدیریت کرد.

 

کم کاری تیروئید

 

کم کاری تیروئید چیست؟ به طور خلاصه، غده تیروئید شما نمی تواند هورمون های کافی برای عملکرد خوب تولید کند. غده تیروئید تمام جنبه های متابولیسم بدن شما را کنترل می کند. در کم کاری تیروئید، تولید هورمون غده کند می شود. این به نوبه خود متابولیسم شما را کند می کند که می تواند منجر به افزایش وزن شود. کم کاری تیروئید شایع است و حدود 4.6 درصد از جمعیت ایالات متحده را تحت تأثیر قرار می دهد.

 

با توجه به انجمن تیروئید آمریکا، هیچ درمانی برای کم کاری تیروئید وجود ندارد. با این حال، داروهایی وجود دارند که می توانند این بیماری را درمان کنند. هدف این دارو بهبود عملکرد تیروئید بدن، بازگرداندن سطح هورمون‌ها و اجازه دادن به شما برای داشتن یک زندگی عادی است.

 

تیروئیدیت هاشیموتو شایع ترین علت کم کاری تیروئید است. با این وضعیت، بدن شما به سیستم ایمنی خود حمله می کند. با گذشت زمان، این حمله باعث می شود تیروئید تولید هورمون ها را همانطور که باید متوقف کند که منجر به کم کاری تیروئید می شود. مانند بسیاری از بیماری های خودایمنی، تیروئیدیت هاشیموتو در زنان بیشتر از مردان رخ می دهد.

علائم کم کاری تیروئید.


تیروئید کم‌ کار باعث ایجاد علائمی در فرد هیپوتیروئید می‌شود که برخی از آنها شامل خستگی، اضافه وزن و عدم تحمل سرما هستند. این مشکل تمام بدن را تحت تأثیر قرار می‌دهد. کم کاری تیروئید یکی از شایع‌ترین بیماری‌های غدد است که افراد زیادی به آن مبتلا هستند.


درمان اصلی این اختلال، جایگزین‌کردن هورمون‌هایی است که به مقدار کم در بدن وجود دارند. به‌طور‌کلی درمان هیپوتیروئیدی تقریبا ساده است. درمان دارویی هیپوتیروئیدی نیازمند پیگیری توسط پزشک متخصص غدد است.


این بیماری در گروه‌های سنی مختلف می‌تواند علائم مختلفی از خون نشان دهد. در ادام علائم هیپوتیروئیدی را در افراد و شرایط مختلف بررسی می‌کنیم:

علائم تیروئید کم کار در بزرگسالان

علائمی که فرد هیپوتیروئید از خود نشان می‌دهد، کاملا بستگی به میزان کم کاری غده‌ی تیروئید دارد. هر چه این مشکل حادتر باشد، علائم با شدت بیشتری بروز می‌کنند. نشانه‌های این بیماری به مرور زمان شدت می‌گیرند و معمولا مدت‌ قابل‌توجهی طول می‌کشد تا شاهد علائم شدید باشیم.

در ابتدا ممکن است نشانه‌ها بسیار خفیف و سبک باشند. علائم ابتدایی که احتمالا در شخص بروز می‌کنند، خستگی و افزایش وزن هستند. شاید فرد تصور کند که این نشانه‌ها به بالا رفتن سن ارتباط دارند.

اما با کاهش بیشتر سرعت متابولیسم و واکنش‌های سوخت‌و‌سازی، علائم شدت بیشتری پیدا می‌کنند و واضح‌تر می‌شوند. نشانه‌هایی که فرد مبتلا به کم کاری تیروئید از خود نشان می‌دهد، عبارت‌اند از:

  • خستگی
  • افزایش حساسیت نسبت به سرما
  • یبوست
  • خشکی پوست
  • افزایش وزن
  • صورت پف‌کرده و ورم‌کرده
  • صدای خش‌دار و کلفت
  • ضعف عضلانی
  • افزایش کلسترول خون
  • درد، حساسیت و خشکی عضلات
  • درد، خشکی و ورم در مفاصل
  • پریودهای نامنظم و خونریزی‌های شدیدتر در دوران قاعدگی
  • نازک‌شدن موها
  • کاهش سرعت ضربان قلب
  • افسردگی
  • اختلال حافظه
  • بزرگ‌شدن غده‌ی تیروئید (گواتر)

 

پرکاری تیروئید

 

همانطور که از نامش پیداست، پرکاری تیروئید زمانی رخ می دهد که بدن شما بیش از حد هورمون های تیروئید، تیروکسین (T4) و تری یدوتیرونین (T3) را تولید کند و بیش از حد فعال شود. اگر پرکاری تیروئید دارید، ممکن است ضربان قلب سریع، افزایش اشتها، اضطراب، حساسیت به گرما یا کاهش وزن ناگهانی را تجربه کنید.


تیروئید پرکار می‌تواند تمامی سیستم‌های بدن را تحت تأثیر قرار دهد. هنگامی که کلمه‌ی “هایپر” یا “پرکار” به گوش شما می‌رسد، احتمالا مواردی که به ذهنتان خطور می‌کند شامل انرژی و کار زیاد است. هنگامی که پرکاری تیروئید دارید، متابولیسم یا واکنش‌های سوخت‌وساز بدن شما بیشتر می‌شوند و سرعت آنها بالاتر می‌رود. واکنش‌های سوخت‌وسازی بدن همان فرایندهایی هستند که غذا را در بدن به انرژی تبدیل می‌کنند و به بدن کمک می‌کنند تا فعالیت‌های خود را به‌خوبی انجام دهد.


وقتی سرعت واکنش‌های سوخت‌وسازی بالا برود، ضربان قلب تندتر می شود. همچنین ممکن است دچار اضطراب و استرس شوید. گاهی هم اشتهای شما افزایش پیدا می‌کند. تیروئید پرکار بر تمام بخش‌های بدن تأثیر می‌گذارد و باید توسط متخصص غدد درمان شود.

 

پرکاری تیروئید معمولاً به سه صورت رخ می دهد:

 

تیروئیدیت یا

التهاب تیروئید

یک ندول تیروئید

که هورمون T4 بیش از حد تولید می کند

یک خود ایمنی

وضعیتی که به عنوان بیماری گریوز شناخته می شود

در پرکاری تیروئید، تحریک تیروئید به نام تیروئیدیت باعث می شود که هورمون تیروئید بیش از حد وارد خون شما شود. این می تواند منجر به درد و ناراحتی شود. تیروئیدیت همچنین می تواند در نتیجه بارداری رخ دهد. این معمولا کوتاه مدت است.

 

ندول های تیروئید هم در کم کاری و هم در پرکاری تیروئید شایع هستند. اغلب این ندول ها خوش خیم هستند. در پرکاری تیروئید، این گره ها می توانند منجر به افزایش اندازه تیروئید شما یا تولید بیش از حد هورمون تیروئید T4 شوند. پزشکان همیشه نمی دانند چرا این اتفاق می افتد.

 

بیماری گریوز باعث می شود بدن به خود حمله کند. این حمله به غده تیروئید اجازه می دهد تا هورمون تیروئید بیش از حد تولید کند. این بیماری خودایمنی اغلب علت اصلی پرکاری تیروئید است. بیماری گریوز باعث می شود تیروئید شما هورمون تیروئید بیش از حد تولید کند.

 

داروها، ید رادیواکتیو یا جراحی گزینه های درمانی پرکاری تیروئید هستند. در صورت عدم درمان، پرکاری تیروئید می تواند باعث تحلیل استخوان یا ضربان قلب نامنظم شود. هم تیروئیدیت هاشیموتو و هم بیماری گریوز می توانند در خانواده ها ایجاد شوند.

علائم کم کاری تیروئید

این بیماری در گروه‌های سنی مختلف می‌تواند علائم مختلفی از خون نشان دهد. در ادام علائم هیپوتیروئیدی را در افراد و شرایط مختلف بررسی می‌کنیم:

علائم تیروئید کم کار در بزرگسالان

علائمی که فرد هیپوتیروئید از خود نشان می‌دهد، کاملا بستگی به میزان کم کاری غده‌ی تیروئید دارد. هر چه این مشکل حادتر باشد، علائم با شدت بیشتری بروز می‌کنند. نشانه‌های این بیماری به مرور زمان شدت می‌گیرند و معمولا مدت‌ قابل‌توجهی طول می‌کشد تا شاهد علائم شدید باشیم.

در ابتدا ممکن است نشانه‌ها بسیار خفیف و سبک باشند. علائم ابتدایی که احتمالا در شخص بروز می‌کنند، خستگی و افزایش وزن هستند. شاید فرد تصور کند که این نشانه‌ها به بالا رفتن سن ارتباط دارند.

اما با کاهش بیشتر سرعت متابولیسم و واکنش‌های سوخت‌و‌سازی، علائم شدت بیشتری پیدا می‌کنند و واضح‌تر می‌شوند. نشانه‌هایی که فرد مبتلا به کم کاری تیروئید از خود نشان می‌دهد، عبارت‌اند از:

  • خستگی
  • افزایش حساسیت نسبت به سرما
  • یبوست
  • خشکی پوست
  • افزایش وزن
  • صورت پف‌کرده و ورم‌کرده
  • صدای خش‌دار و کلفت
  • ضعف عضلانی
  • افزایش کلسترول خون
  • درد، حساسیت و خشکی عضلات
  • درد، خشکی و ورم در مفاصل
  • پریودهای نامنظم و خونریزی‌های شدیدتر در دوران قاعدگی
  • نازک‌شدن موها
  • کاهش سرعت ضربان قلب
  • افسردگی
  • اختلال حافظه
  • بزرگ‌شدن غده‌ی تیروئید (گواتر).

 

تفاوت بین کم کاری تیروئید و پرکاری تیروئید

 

کم کاری تیروئید علائمی مانند کاهش متابولیسم، خستگی و افزایش وزن ایجاد می کند. داشتن تیروئید کم کار می تواند عملکردهای بدن شما را کاهش داده یا کند کند.

 

با پرکاری تیروئید، ممکن است انرژی بیشتری نسبت به انرژی کمتر پیدا کنید. ممکن است بر خلاف افزایش وزن، کاهش وزن را تجربه کنید. و ممکن است بر خلاف افسردگی احساس اضطراب کنید.

 

شایع ترین تفاوت بین این دو بیماری به سطح هورمون مربوط می شود. کم کاری تیروئید منجر به کاهش هورمون ها می شود. پرکاری تیروئید منجر به افزایش تولید هورمون می شود.

 

در ایالات متحده، کم کاری تیروئید بیشتر از پرکاری تیروئید است. با این حال، داشتن تیروئید پرکار و سپس کم کاری تیروئید، یا برعکس، غیرمعمول نیست. یافتن یک پزشک ماهر که در زمینه تیروئید متخصص است، معمولاً یک متخصص غدد، بخش مهمی از برنامه درمانی شما است.


منابع : https://doctoreto.com/blog/

https://www.healthline.com/health/common-thyroid-disorders